Færder Karateklubb i Stora Höga Open

Færder Karateklubb deltok i Stora Höga Open for tredje år på rad.

Stevnet ble avviklet lørdag 27. januar. I år hadde klubben med hele 10 utøvere, noen har deltatt i Stora Höga Open før, og kunne dele på sine erfaringer derfra. Det var hele 191 påmeldte utøvere, noe som langt overskrider turneringer holdt i Norge. Dessuten så blir mange av kategoriene utført som pool-system, hvor alle møter alle i gruppa si. Totalt så hadde våre utøvere hele 33 kamper! Det blir mye logistikk for coacher, men uhyre verdifull konkurranse-erfaring for alle som deltar. Dette er et stevne klubben velger å satse mye tid og innsats på, og vi stiller sikkert til start neste år også, gjerne med enda flere utøvere.
Nederst er det bilder av alles kamp-oppsett.

Oppsummering fra coachene:
Nok et vellykket stevne er gjennomført? Med 10 utøvere ble det en spennende og innholdsrik dag.
Stella åpnet stevnet og vant to kamper og tapte to, og dette var en fantastisk bra debut. Hun endte med dette på 3. plass.
Tore imponerte stort med tre strake seiere, alle med poeng på low kick og vant dermed sin gruppe.
Troy vant tre kamper hvorav to med poeng, og tapte en kamp, og fikk dermed 2. plass.
Håvard gikk sitt andre fullkontaktstevne, og var helt rå. Vant første kampmen tapte finalen, og landet på en flott 2. plass. Emma, Tilde og Marcus debuterte og alle imponerte stort med innsatsen sin. De nådde ikke helt opp denne gangen, men skal være stolte av sine prestasjoner.
Kien, Mathias og David jobbet veldig bra og fikk til mye, men nådde dessverre ikke helt opp i dag.
Alt i alt to stolte og svært fornøyde trenere og en sliten gjeng på vei hjem??

Davids gruppe var todelt, og han gikk ikke videre til finalene dessverre. Disket to ganger pga for mye kontakt mot hodet (jodan mawashi geri).
Gruppefightene til Tore, deretter finaleoppsettet.