Vel overstått gradering og sommerferie!

Da er graderingene for alle våre medlemmer vel gjennomførte og vi har oppdatert graderingsregisteret vårt.

To medlemmer deltok på den regionale graderingen i Horten 14. juni - og vi gratulerer Emil og Jesper med brune belter!

Kommende helg er det sommerleir og vi har mange medlemmer som skal delta, siste telling var på 12 stk. Vi håper at alle koser seg der!

Færder Karateklubb tar nå sommerferie, og har planlagt treningsoppstart uka etter at skolen begynner - ca. 25 august. Det kommer mail med info.

Voksne (over 14 år) som ønsker å prøve karate er velkommen på seniorpartiet når som helst. Juniorer som ønsker å begynne kan delta på kurs som har oppstart i september. Detaljer kommer når de er blitt fastlagt!