Hvor kjøper jeg utstyr

A.

Færder Karateklubb har et lite lager med utstyr man trenger på trening - drakt og beskyttelsesutstyr. Det er mer utfyllende informasjon under Informasjon->Webshop/Utstyr

Q?

Tar dere inn nye medlemmer / nybegynnere

A.

Færder Karateklubb har todelt inntak av medlemmer:

Juniorer - nybegynnerkurs to ganger i året. Oppstart tidlig september og tidlig februar.

Seniorer - dere som er over 14 år kan når som helst delta på trening. Det er fire forskjellige temaer på treningene våre, og man velger selv hvilket parti man vil prøve først.

Q?

Hva trenger jeg for å trene karate

A.

Når man er nybegynner trener man i vanlige treningsklær - man trenger noe man kan bevege seg fritt i. Vi trener barbeint hele året rundt.

Om man bestemmer seg for å fortsette etter prøveperioden så kan man kjøpe karatedrakt og beskyttelsesutstyr fra klubben.

Hvor er klubblokalet

A.

Færder Karateklubb trener i bomberommet i Kirkeveien 213 - det er inngang fra Hellaveien, og ganske bra med parkering i området. Det er link til kart på vår forside.