Graderingen vel overstått – GOD JUL!!

Igår, 13. desember, var det duket for 1-DSC_0011høst-sesongens gradering. 32 spente
medlemmer sto klare på rekkene for å vise frem det de har lært seg på nybegynnerkurs og videregående partier.

Alle 10 som har gått nybegynnerkurs denne høsten gjorde seg fortjent til sine nye oransjebelter. Vi sender en stor takk til deres instruktører: 2-DSC_0013Richard, Håvard og Jesper. Dette trekløveret har tatt seg av alle nybegynnere denne høsten, og graderingen vitner om god opplæring!

Neste gruppe klare for gradering var medlemmene fra juniorpartiet vårt. Her er det stort spenn, hvor medlemmer har alt i mellom 11. og 3. Monbelte. Det er høyt motivasjonsnivå3-DSC_0015
på dette treningspartiet og instruktører sempai Knut og sempai Gilda har mye skryt for disse barna og ungdommene!  Etter 3.5 timer med testing av kihon, kata og kumite er det klart at alle disse også har gjort seg fortjent til sine nye belter. Klubben har dermed blant annet 3 "nye" grønnbelter - disse er alle hjelpetrenere på nybegynnerkurset og holder meget høy teknisk standard i alt de gjør.

Nå går klubben inn i juleferie-modus, 4-DSC_0018det er ikke formelt organisert trening, men det er fullt mulig å bruke dojoen til trening fram til ordinær trening begynner igjen. Bruk gjerne vår interne facebookgruppe til å organisere/kommunisere rundt egentreningsøkter.

Færder Karateklubb ønsker alle riktig god jul og godt nytt år!