Støtt klubben!

Støtt klubben via Norsk Tipping

Du kan nå selv være med å bestemme hvem som kan motta inntil 5% av det du eller noen i din familie spiller for hos Norsk tipping.

Vi vil gjerne informere om at klubben er registrert i Frivillighetsregisteret og deltar i Grasrotandelen til Norsk Tipping, og dersom dere oppgir Færder Karateklubb når dere spiller får klubben da tildelt 5% av det beløpet det spilles for. Dette fører ikke til noen ekstra kostnad for den som spiller.

For å bruke ordningen, oppgi Færder Karateklubb med registreringsnummer 983 606 032 i kassen når dere betaler for spill. Dersom dere ikke husker nummeret kan betjeningen i kassen søke opp klubbens nummer bare dere oppgir Færder Karateklubb.

Du kan søke frem klubben eller organisajonen i ditt hjerte på https://www.norsk-tipping.no/ . Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du med til kommisjonæren for registrering. På denne måten sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en lottokupong eller ett annet spill hos Norsk Tipping.

Dersom dere spiller via internett, gå til https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/for_lag_og_foreninger/sok_grasrotmottaker og skriv inn Færder Karateklubb. Da kommer det opp en meny med valg for “Tilknytt nå” nede på siden. Dersom dere spiller via Mobiltelefon så sender dere GRASROTANDELEN 983 606 032 til 2020.

Denne tjenesten er gratis, det står mer om dette på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/om_grasrotandelen .

%d bloggere liker dette: