Sensei Anne-Therese Wike-Hov 3.dan - graderte til Shodan/svart belte i Storbritannia i 2006. På sommerleir 2012 gradert til Nidan. Graderte til 3.dan i Tokyo, Japan ved WKOs årlige gradering i mars 2016.

Anne-Therese begynte med karate i Horten Karateklubb i 1987, og Ole Grejs graderte henne til 10.Kyu det året. Etter en pause fra karate så begynte Anne-Therese å trene karate igjen under Sempai Adam Walker i Spennymoor i Storbritannia i 2003, hun hadde da grønt belte. Mens Anne-Therese bodde i Storbritannia deltok hun i British Open både som kata og fullkontakt utøver. I 2005 graderte hun til shodan under Shihan Joe Claronino. 2007 flyttet Anne-Therese tilbake til Norge og hun kom til Færder Karateklubb hvor hun i 2009 tok over som leder etter Knut Jørund Elgvin.