Sensei Ole Grejs 4.dan - tildelt yondan/ fjerde svarte beltet mars 2012 for sitt engasjement til å fremme norsk shinkyokushin karate.

Ole startet Horten Karateklubb i 1986. På 80-og-90-tallet var Ole aktiv utøver av fullkontakt karate på høyt nivå. Han vant NM flere år på rad (1988-1991) og tok 3. plass i Danish Open i 1989. Sensei Ole deltok i VM på Norges vegne i 1991, 5th World Open Tournament, det var forresten året Kenji Midori vant. Sensei Ole vant sin første kamp med en jodan mawashi geri, men i andre runde ble det dessverre tap på avgjørelse etter 2 runder mot Yamaki som endte på 5. plass i turneringen til slutt. Det var totalt 250 deltakere det året, det har ikke vært like mange siden.

Sensei Ole er Branch Chief i World Kyokushin Organization (WKO) for region Øst, som inneholder foruten Færder Karateklubb: Horten Karateklubb, Ringerike Karateklubb (inkl avdeling Oslo), Fredrikstad Karateklubb og Modum Karateklubb. Noe som gjør region Øst til den mest flertallige regionen i NKO.