Referat fra Stora Höga Open Christmas Cup 2015 i Sverige

OPPDATERING: Bilder finnes her

Det var en spent gjeng som tok turen over fjorden til "søta bror" for å konkurrere i helgen. Det var første gang " på matta" for flere og første gang i utlandet for alle. Med 10 utøvere og 3 coacher pluss en heiagjeng med 5 foreldre og en bestefar, var vi en solid Færdergjeng på tur.

Det var et veldig bra opplegg hele veien, helt fra overnatting med solid frokost på skolen til mottagelsen i hallen. Det ble en grundig gjennomgang av regler for utøverne og gjennomføringen av stevnet gikk helt knirkefritt.

Først ut var Elisa Ryen-Grødahl og Mille Lee. Det var bare de to i klassen, så de gikk mot hverandre. De fikk tre fighter, og vant hver sin gang før Elisa tok seieren i siste match. Dermed ble det gull til Elisa og sølv til Mille. Det var tre svært jevne kamper, og de gjorde en kjempejobb begge to.

Så var det Emma Bjørkedal og Sofie Paulette Wiik sin tur. I deres gruppe var det fire utøvere, og jentene våre møtte tøff motstand. De sto på og kjempet godt begge to, og Emma endte på 3. Plass og Sofie fikk 4. Plass.

Neste ut var Amira Johansen. Hun hadde ingen klubbvenner i klassen og gikk to flotte kamper mot to tøffe svenske jenter. Hun gjorde en strålende innsats og endte på 3. Plass.

Så var det gutta sin tur. I Tord Sebastian Bale sin klasse var det fire tøffe gutter, og Tord gikk tre flotte kamper, og endte på 4. Plass.

I Bendik Nordahl Jørgensen var de bare to, så de gikk to fighter mot hverandre. Bendik fightet kjempe sterkt og vant begge kampene med flotte hodespark. Vel fortjent gull til Bendik.

Hittil hadde alle utøverne våre gått i lett kontakt, noe som i praksis gjør det umulig å få poeng på annet en hodespark. Vi erfarte at svenskene er helt rå på hodespark, men ellers har de ikke så mye farlig å komme med. Våre utøvere har imidlertid sin styrke i slag i kroppen og low kick mot lår.

Elliot Nicolaisen Løfvendal var første mann som skulle prøve seg i semi kontakt. Da får de slå og sparke endel hardere, og det muligjør poeng på flere tekniker. De var tre utøvere i klassen. Elliot gikk hardt ut og vant første match på noen saftige low kicks. Han jobben kjempe bra i andre fight også, men svensken ble for sterk. Elliot endte på en strålende 2. Plass.

Even Dahl Løkken startet i den største klassen med fem sterke utøvere. Han gikk tre kjempe bra kamper, og endte med en flott 3. Plass.

Siste mann ut var Håvard Borge. Den eldste aldersklassen var de eneste som gikk uten vest. Med tre utøvere i klassen ble det to tøffe matcher på Håvard. Han jobbet knallbra hele veien og vant vel fortjent begge sine kamper. Stevnet ble avsluttet med et strålende gull til Håvard.

Med dette er det bare å takke svenskene for et fantastisk stevne. Vi fikk alle med oss mange gode erfaringer og opplevelser. Tror alle er enige om at dette gav mersmak.

Gratulere til alle utøverne med en kjempe innsats og strålende gjennomført cup. Det var et utrolig stolt coaching team som reiste hjem søndag kveld. Nå gleder vi oss til flere stevner med den flotte gjengen vår, og det er flere som vi vil ha med neste gang.
IMG_0309

Hilsen Coaching teamet Vilde D Larsen, Knut Larsen og Gilda Bjørnson!

No Comments Yet.

Leave a comment

%d bloggere liker dette: